Kirjoitustulkkaus

Kirjoitustulkkaus on tulkkausmuoto, jossa puhe ja äänimaailma muutetaan tekstiksi esimerkiksi tietokoneen, tabletin tai puhelimen ruudulta luettavaksi. Kirjoitustulkeilla on käytössään kaikki tarvittavat laitteet ja ohjelmistot laadukkaaseen kirjoitustulkkaukseen tarpeiden mukaan, kaikkiin tilanteisiin. Kuten kaikki tulkkauspalveluiden tarjoajat, myös kirjoitustulkki on vaitiolovelvollinen ja noudattaa ammattisäännöstöä.

Kirjoitustulkkaus on palvelu sekä kuulo- että kuulonäkövammaisille asiakkaalle, aina yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Tulkkausta voi käyttää kaikissa tilanteissa, missä kuuloa tarvitaan: lääkärissä, luennolla, kokouksessa, kyläillessä, juhlissa, jumpassa ja retkillä. Tulkkimme pystyy palvelemaan asiakasta myös tilanteissa, joissa puhuttu kieli on englanti tai ranska.

Etätulkkaus ETÄKITU

Tarjoamme kirjoitustulkkausta myös luotettavan, turvallisen ja suojatun etäyhteyden kautta, jolloin yhteys tulkkiin muodostetaan tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Palvelun avulla tulkki voi auttaa mistä tahansa, ilman lähikontaktia tai kohteeseen siirtymisen viivettä. Etätulkkauksessa tulkki kuulee puheen ja kirjoittaa sen tekstiksi reaaliajassa, ja asiakas voi lukea tekstin vaivattomasti vaikka omasta puhelimestaan. ETÄKITUn voi saada nopeasti ilman ennakkovarausta lyhyisiinkin tulkkaustilanteisiin, esimerkiksi lääkärin vastaanotolle tai hoitajan kotikäynnille, kun huomataan että asiakas ei kuule. ETÄKITU-palvelu on edullinen, koska tilaaja maksaa vain tulkkauksesta, ei matkakuluista.

Siirry ETÄKITU-etätulkkaukseen

Kirjoitustulkkaus Pohjois-Suomesta koko Suomen alueelle

Viittoen Oy:n kirjoitustulkit toimivat pääsääntöisesti Pohjois-Suomessa, lähtöpaikkoina Oulu ja Liminka sekä Pohjanmaalla Kokkola ja Kannus. Kirjoitustulkit kulkevat kuitenkin koko Suomen alueella ja ulkomailla, missä ikinä tulkkia tarvitaan. Ainutlaatuinen etätulkkauspalvelu ETÄKITU mahdollistaa krijoitustulkkauspalvelun tarjoamisen nopeallakin aikataululla, välimatkasta huolimatta.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tilaa kirjoitustulkkaus