Viittoen Oy:n uusi ETÄKITU-palvelu

10.12.2018

ETÄKITU on Viittoen Oy:n kehittämä etäkirjoitustulkkauspalvelu. Palvelu tarjoaa kirjoitustulkkausta etänä kaikille kuulemisen avuksi. Ammattitaitoisen ja laadukkaan kirjoitustulkkauksen saa vaikka puhelimen ruudulle.

Kirjoitustulkkaus on tulkkausmuoto, jossa puhe ja äänimaailma kirjoitetaan tekstiksi esimerkiksi puhelimen, tabletin tai tietokoneen ruudulta luettavaksi. Kirjoitustulkkaus sopii huonokuuloisille, kuuroutuneille ja kuulonäkövammaisille. Kirjoitustulkkipalvelu on lakiin perustuva oikeus kaikille, joille kuuleminen on vaikeaa.

Etäkirjoitustulkkaus toimii internetyhteyden kautta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. ETÄKITU-yhteys on turvallinen ja suojattu. Ainoastaan tulkki kuulee tulkattavan keskustelun. Teksti näkyy ruudulla reaaliajassa eikä tekstiä tallenneta. ETÄKITU-tulkit ovat vaitiolovelvollisia, luotettavia ja toimivat ammattieettisesti.

Etäkirjoitustulkkaus on kustannustehokasta, koska palvelun tilaaja maksaa vain tulkkauksesta, ei tulkin matkakuluista. ETÄKITU toimii kaikkialla maailmassa internetin välityksellä. Tulkki tilataan rekisteröitymällä ETÄKITU-palveluun ja tulkin voi saada lyhyelläkin varoitusajalla.

Asiakaspalaute ETÄKITU-palvelusta on ollut positiivista. ”Kiitos, ohjelma pelittää hyvin, helpottaa työntekemistä hurjasti”, kommentoi terveydenhoitaja.

Jokaisella ihmisellä on oikeus kuulla ja tulla kuulluksi!

 

Lisätietoja ETÄKITU-palvelusta:

https://etakitu.viittoen.fi/

Piia Nuolioja, Viittoen Oy, toimitusjohtaja 044 368 8868, piia.nuolioja@viittoen.fi