Viittomakielen tulkkaus

Viittomakielen tulkkaus on palvelu kaikille, jotka tarvitsevat apua viestinsä välittämiseen ja yhdenvertaiseen osallistumiseen esimerkiksi vapaa-ajalla, töissä, opiskeluissa, asiointiin tai mihin tahansa muuhun yhteiskunnalliseen osallistumiseen. Viittomakielen tulkkauspalvelua voidaan käyttää myös tilaisuuksissa, joiden halutaan olla kielellisesti saavutettavissa kaikille kuulijoille.

Tulkkauspalvelu tilataan lähes aina Kelan välityskeskuksen kautta, mutta voit myös soittaa suoraan meille ja kysyä lisätietoa palveluistamme. Katso yhteystiedot ja tutustu tulkkeihimme!

Viittomakielen tulkit kaikkiin tilanteisiin

Viittomakielen tulkkimme ovat tulkkauksen ja viestinnän ammattilaisia, jotka toimivat monipuolisesti erilaisissa tulkkaustilanteissa: virastoissa, sosiaali- ja terveydenhuollossa, työelämässä, opiskelussa, harrastuksissa, juhlissa, seminaareissa, teatterissa, kursseilla ja leireillä. Tulkit valmistautuvat työhönsä huolella ja tekevät parhaansa, että tulkkaus on sujuvaa, laadukasta ja luotettavaa. Tulkit ovat vaitiolovelvollisia ja noudattava viittomakielen tulkin ammattisäännöstöä.

Viittomakielen tulkkauspalvelu on tarkoitettu erityisesti kuulonäkövammaisille asiakkaille, aina yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Joukostamme löytyy myös englannin kielen ja kansainvälisen viittomisen taitajia.

Viittomakielen tulkkaus Pohjois-Suomesta ja Pohjanmaalta koko Suomen alueelle

Viittoen Oy:n viittomakielen tulkit toimivat pääsääntöisesti Pohjois-Suomessa, lähtöpaikkoina Oulu tai Rovaniemi ja Pohjanmaalla lähtöpaikkana Kokkola. Viittomakielen tulkit kulkevat kuitenkin koko Suomen alueella ja ulkomailla, missä ikinä tulkkia tarvitaan.

Palvelemme lukuisten yhteistyökumppaneidemme kanssa ja avulla kaikkia asiakkaita, kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Olemme mahdollisuuksien mukaan käytettävissä myös hätätilanteissa, mikäli Kelan välityskeskus on kiinni.

Siirry yhteystietoihin ja kysy lisää tulkkauspalvelusta!