Kommunikaatio-opetus

Kuvituskuvake - Kommunikaatio-opetusKommunikaatio-opetus tarkoittaa esimerkiksi tukiviittomien, viitotun puheen tai viittomakielen opetusta asiakkaalle ja hänen lähi-ihmisilleen. Tavoitteena on, että kaikille löytyy yhteinen, tasavertainen keino kommunikoida.

Palvelemme kaikkia, jotka haluavat oppia kommunikoimaan paremmin. Asiakkaita ovat eri-ikäiset kuulovammaiset, kuulonäkövammaiset, puhevammaiset sekä heidän perheenjäsenensä ja muut lähi-ihmiset.

Tarjoamme viittomakielen, viitotun puheen, tukiviittomien sekä kuvakommunikaation opetusta. Toimiva ja sujuva kommunikointi vaatii ahkeraa opettelua ja harjoittelua, aivan kuten minkä tahansa muunkin uuden kielen oppiminen.

Opetuksesta vastaa aina ammattitaitoinen, koulutettu viittomakielen tulkki tai puhevammaisten tulkki. Kommunikaatio-opettajamme ovat vaitiolovelvollisia. Ammattieettiset säännöt ohjaavat heidän työtään.

Kommunikaatio-opetus on ilmaista sopeutumisvalmennusta

Kotikuntasi myöntää ja maksaa kommunikaatio-opetuksen tarpeen mukaan. Esimerkiksi puheterapeutti voi suositella kommunikaatio-opetusta. Voit kysyä lisätietoja oman kotikunnan vammaispalvelun työntekijältä.

Kun olet saanut päätöksen kommunikaatio-opetuksesta, se on sinulle ilmaista. Kommunikaatio-opettaja ottaa yhteyttä sinuun ja sopii ensimmäisen tapaamisen.

Kommunikaatio-opetus on henkilökohtaista

Kommunikaatio-opetus suunnitellaan ja toteutetaan aina tapauskohtaisesti räätälöiden. Jokaisen asiakkaan tilanne, tarpeet ja opetuksen laajuus on yksilöllistä.

Kommunikaatio-opetus voidaan toteuttaa joko yksilö- tai ryhmäopetuksena. Opetuspaikka voi olla esimerkiksi perheen koti, päiväkoti tai työpaikka.

Viittoen Oy tarjoaa kommunikaatio-opetusta Pohjanmaalla ja Pohjois-Suomessa

Työskentelemme pääasiassa Pohjois-Suomessa ja Pohjanmaalla, kuten Oulun, Rovaniemen ja Kokkolan seudulla. Tarvittaessa opettajat tulevat luoksesi sinne missä sinä tarvitset apua, tukea tai ohjausta.

Kuntien edustajat, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja pyytäkää kilpailukykyinen tarjous!