Koulutukset

Laadukkaat koulutuspakettimme

Tarjoamme koulutusta ja asiantuntijapalveluita syventämään tietoa esimerkiksi tulkkauksesta, kommunikaatiosta ja eri asiakasryhmistä. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja perustuvat vahvaan ammatilliseen osaamiseen ja kokemukseen.

Järjestämme koulutuksia pääasiallisesti Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella, mutta voimme sopia myös muilla paikkakunnilla järjestettävistä koulutuksista. Kaikki koulutuksemme voidaan toteuttaa myös etänä – kattaen koko Suomen.

Koulutuksemme ovat erittäin pidettyjä, valmiita kokonaisuuksia sisältöineen, mutta niitä voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeita vastaavaksi, niin kurssin pituuden, sisällön kuin ajankohdankin osalta. 

Tutustu alla oleviin koulutuksiimme ja ota yhteyttä!

Sujuvuutta vuorovaikutukseen –
kuvatyöpaja

Kuvista hyötyvät kaikki. Kuvien avulla on helppo tukea lapsen kielen ja vuorovaikutuksen kehitystä. Viittoen Oy järjestää kuvatyöpajoja, joissa pohdimme, miten kuvat saadaan konkreettisesti osaksi teidän päiväkotinne arkea. Me autamme teitä innostumaan kuvakommunikaatiosta! Tutustu tarkemmin kuvatyöpajan sisältöön!

Puhetta tukeva ja korvaava
kommunikointi -verkkokoulutus

Verkkokoulutuksessa tutustutaan puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikointiin. Saat tietoa ja käytännön vinkkejä kommunikoinnista, vuorovaikutuksesta ja menetelmistä. Kurssi sisältää paljon ideoita, innostusta ja motivaatiota puhetta tukevaan kommunikointiin. Lue lisää koulutuksen sisällöstä!

Sujuvaa vuorovaikutusta
tukiviittomin

Koulutus voidaan räätälöidä ryhmän tarpeisiin eri ammattiryhmille, esimerkiksi asiakaspalvelijoille, taksikuskeille, opetustyön ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille sekä puhe- ja toimintaterapeuteille. Lue lisää tukiviittomakoulutuksesta!

Sujuvaa vuorovaikutusta
viittomakielellä

Koulutuksessa pääset tutustumaan suomalaiseen viittomakieleen. Käymme yhdessä läpi viittomakielen rakentumista yksittäisestä viittomasta aina kokonaiseen viittomakieliseen ilmaisuun. Tutustu koulutuksen sisältöön!

Kohti sujuvampaa tulkkauspalvelua –
info puhevammaisten tulkkauksesta

Infotilaisuudessa saatte ensitietoa puhevammaisten tulkkauksesta ja tulkkauspalvelun mahdollisuuksista. Info on ilmainen ja se toteutetaan etänä kaikkialle Suomeen tai läsnä Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Lue lisää infosta!

Käytännönläheinen koulutus
huonokuuloisuudesta

Tarjoamme vuorovaikutteista koulutusta huonokuuloisuudesta. Tämä koulutus antaa vastauksia muun muassa siihen, miten huomioida huono kuulo ja mitä on kirjoitustulkkaus. Tutustu koulutuksen sisältöön tarkemmin!

viittomakielen ja tukiviittomien opetus

Haluatko tietää lisää
koulutuksista?

Yhteydenottolomakkeen kautta voit varata koulutuksia tai kysyä lisätietoja. Voit ottaa yhteyttä myös koulutuskoordinaattoriin, niin räätälöidään yhdessä teille sopivin vaihtoehto.

Tarjouspyynnöt ja tilaukset

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.